Kuka on Tero Kanerva?

Kuka on Tero Kanerva?

Olen 47-vuotias Pöytyäläinen SOTE-alan yrittäjä. Aloitin työskentelyn lastensuojelun parissa 2009 laitostyöskentelystä ja siirtyen vuonna 2014 avohuollon puolelle, jolloin aloitin SOTE-alan yrittäjänä. Sydäntäni lähellä on vähävaraisten ja heikommassa asemassa olevien ihmisten tukeminen sekä tietenkin lasten ja nuorten hyvinvointi.

Koulutukseltani olen nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, seikkailukasvattaja, rikos- ja riita-asioiden sovittelija. Olen myös käynyt johtamisen perusopinnot sekä muita lyhyempiä koulutuksia liittyen mielenterveyteen ja lastensuojeluun.

Pidän tärkeänä lapsiperheiden palveluiden lisäämistä ja varhaisentuenmallia. Tällä tavoin saavutamme perheiden pysymisen yhdessä kotona, jossa jokaisen lapsen pitäisi saada viettää lapsuutensa. Toisinaan katsotaan liikaa rahaa, vaikka lapset ovat meidän yhteiskuntamme tulevaisuus, joihin tulee sijoittaa aikaa, rakkautta ja heidän tarvitsemaansa tukea.

Tällä hetkellä haluan olla täysillä mukana yhteiskunnan asioissa ja saada mahdollisuuden vaikuttaa niihin. ”Meidän Suomi” on kovaa vauhtia ajautumassa karikkoon, joka koskettaa varsinkin vähävaraisia, lapsiperheitä ja pienyrittäjiä.

Pidän tärkeänä kestävän talouden näkökulmaa ja varsinkin meidän pitää ottaa aina huomioon veronmaksajan näkemys. Talouden tasapainottaminen ja ajattelu taloudellisuudesta ovat minulle yritysmaailmasta tuttuja ja näitä asioita tulen myös jatkossa viemään eteenpäin.
Yrittäjyys on tämän yhteiskunnan vetovoima. Ilman rohkeita yrittäjiä emme saa taloutta tasapainottumaan, emmekä saa työllisyyslukuja nousemaan. Yrittäjät tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen, jotta saamme uusia työpaikkoja ”Meidän Suomeemme”. Tehkäämme helpommaksi yrittäjille ja yrittäjyyteen tarkoitettujen tukien ja tiedon hakeminen. Olen itse käynyt lävitse tämän viidakon, johon yrittäjältä palaa turhan paljon aikaa, vaikka sen ajankin voisi käyttää yrityksen kehittämiseen.

Miksi LiikeNyt on minun vaihtoehtoni?

Koen, että poliittinen pelikenttä on erkaantunut liikaa tavallisen Suomalaisen arjesta. Valtapuolueet ovat alkaneet vetämään linjaansa liian kireälle ja näkyvissä on ainoastaan oma linja eikä yhteistä linjaa. Tässä pelissä on unohtunut tavallisen kansalaisen etu. Kansalaiset ovat omine ajatuksineen keskellä poliittista pelikenttää, johon heillä ei tällä hetkellä ole juurikaan vaikutusvaltaa. Jokainen meistä arvostaa tavanomaisia asioita ja haluaa arjen sujuvan mutkattomasti ja Suomea kunnioittaen. LiikeNyt on mahdollisuus kansalaisen äänen esille tuomisessa ja jokaisen kuulemisessa. Ole sinä se, joka tekee historiaa ja muuttaa meidän yhteiskuntamme politiikan kansalaisia arvostavaksi politiikaksi.

Jaa tämä julkaisu:

Facebook
Twitter
LinkedIn